понял( Уважаемые гости, путники и постояльцы нашего Замка! Много материала не представленного пока в темах, находится на руках у жителей, которые всегда рады поделиться имеющимся. Спрашивайте, пишите, вступайте в дискуссии, будьте смелее)
Вот, значит, встретились... Я и Кристиан Александр Мюллер *один из 4х мюзикловых теноров* в роли Радамеса. Вы только посмотрите, какой страстный вышел капитан египетского флота!
Только что узнала по касту 20-летия Элизабет - Тодом намбер 2 будет Рори Сикс (мы его в Дракуле видели и в Рудольфе). Ахтунг! Он чернявый! Да-да, не блондын вообще ни разу Уже хочу увидеть сие! *после Зайберта, ясное дело* И еще, второй Лизой таки взяли Алис Макуру! Она лучше, она намного лучше Анемии *и с Зайбертом она умеет флиртовать, в отличие от основной нашей Лизаветы* Вобщем, стащу у Малиоки весь каст, буду иногда разглядывать и предаваться мечтам
Cast Annemieke van Dam: Elisabeth Mark Seibert: Der Tod Kurosch Abbasi: Luigi Lucheni Daniela Ziegler: Erzherzogin Sophie Franziskus Hartenstein: Kaiser Franz Joseph Anton Zetterholm: Erzherzog Rudolf Carin Filipcic: Herzogin Ludovika Christian Peter Hauser: Herzog Max in Bayern
Ensemble Mary Vetsera, Cover Elisabeth: Alice Macura Helene von Wittelsbach, Cover Elisabeth: Janneke Van Duijnhoven Alternierend Erzherzogin Sophie: Dagmar Hellberg Fürst Schwarzenberg, Cover Franz Joseph: Jörn Felix Alt Ein Professor, Cover Franz Joseph: Wolfgang Postlbauer Kardinal Rauscher, Cover Herzog Max: Karsten Kammeier Maximilian von Mexiko, Cover Lucheni: Riccardo Greco Eine Hofdame, Cover Erzherzogin Sophie: Linda Konrad Walk in Cover Tod, Rudolf: Oliver Arno Baron Hübner, Cover Rudolf: Gernot Romic Fanny Feifalik: Marle Martens Eine Gouvernante: Katrin Mersch Baron Kempen: Jakob Semotan Ungarischer Adeliger, Cover Tod: Rory Six Gräfin Esterhazy-Lichtenstein, Cover Ludovika / Frau Wolf: Caroline Sommer Ludwig Graf Grünne, Cover Herzog Max: Dean Welterlen Gräfin Sztaray: Anja Backus Fräulein Windisch: Silke Braas Todesengel: Emma Hunter Todesengel: Barbara Schmid Todesengel: Stefan Mosonyi Todesengel: Niran Straub Todesengel: Katharina Strohmayer Todesengel: Johan Vandamme
Swings Swing, Cover Lucheni: Kai Hüsgen Swing, Dance Captain: Jerôme Knols Cross Swing: Marianne Tarnowskij Swing: Max Niemeyer Swing: Bettina Bogdany Swing: Juliane Katharina Maria Bischoff Swing: Christoph Sommersguter
Leading Team Buch: Michael Kunze Musik: Sylvester Levay Regie: Harry Kupfer Musikalische Leitung: Koen Schoots Choreografie: Dennis Callahan Bühnenbild: Hans Schavernoch Kostüme: Yan Tax Licht Design: Hans Toelstede Videoprojektionen: Thomas Reimer Associate Choreograph: Doris Marlis Sound Design: N.N.
Посмотрела в перемотке "Джекилла и Хайда" Текеленбурга, в главной роли Патрик Штанке. По этому поводу зачесалось мне познакомиться поближе с одной уже венгерской композицией Ferfi kell! Для данного дела был привлечен гугл и вот что я имею предложить. Песенка принадлежит героине по имени Люси и обеспечивает постулат "в каждом мюзикле ДОЛЖЕН БЫТЬ бордель!". Тем не менее, песенка мне нравится, причем именно в венгерском варианте *а может я к немецкому еще просто не прислушалась..* сначала текст
Lucy: Tán sose volt és sose lesz, Egy olyan perc, mely emlék lesz, Nincs szerencsém, Így közöm sincs a széphez… Hány férfi volt, már nem tudom, És mennyi jön, nem számolom, Csak lenne egy, ki átrepít száz gondon! Ez marad így, van csókom még, Jut bárhová, hogy boldog légy! Mért vársz még, férfi kell, Engem nem nézni kell, Érezz, ha van mivel, Kapj el, hisz jó vagy nálam! Élni kell, vágyamba férfi kell, Nem baj, ha elmész, majd ha menni kell, A dolgot lezártam, új férfi kell! Kis vörös rúzs, és kacér mell, Két csodás láb, több nem is kell, Hogy meg se halld, Ha szavam szépen rímel! Hány idegen járt idebent, Mind szeretem, nincs szerelem! Nincs! Csak töltsük el az éjszakát a bűnnel! Kérj bármit is, csak szív nem jár, Légy bárki is, az mindegy már! Lucy és a lányok: Mért vársz még, férfi kell, Engem nem nézni kell! Érezz, ha van mivel, Kapj el, hisz jó vagy nálam! Élni kell, vágyamba férfi kell, Nem baj, ha elmész, majd ha menni kell, A dolgot lezártam, új férfi kell!
Lucy: Pezsgő és tánc: nálunk jól jársz, Itt nem köt lánc, otthon már rég nem próbálsz, Nézd, ez rólad szól, válassz hát: Vagy én, vagy lehet bárki más, itt célhoz és a csábítás… 2X
Lucy és a lányok: Mért vársz még, férfi kell, Engem nem nézni kell! Érezz, ha van mivel, Kapj el, hisz jó vagy nálam! Élni kell, vágyamba férfi kell!
Lucy: Nem baj, ha elmész, Majd ha menni kell, A dolgot lezártam: Új férfi kell!
Lányok: Kell egy férfi, még egy férfi, Szőke, barna, durva, édi, Minden napra újabb férfi Kell! Kell! Kell!
В продолжение темы венгерского "Джекилла и Хайда". Нет, я все еще не люблю Вагу Бернадетт. Но вот ее "Ортоги танц" с Долхаи... Люблю как подход к номеру. Не более
Воистину, в каждом мюзикле должен быть бордель))) Веселенькая песенка) Я так понимаю, текст с намеками.. но не понятно зачем дети в 3м видео на сцене подыгрывают... :)